Verdivurdering

Verdivurdering av bolig

Skal du selge, bygge nytt, bygge om, foreta skifte av eller refinansiere lån på boligen din, kan du benytte deg av vår verdivurdering. Denne rapporten kan du ta med til banken når du skal søke lån!

En verdivurdering av bolig baseres på en ren visuell befaring av boligen, supplert med enkle målinger.

Vår takstmann kontrollmåler arealet med laser. På den måten unngår man for eksempel tvistesak om arealsvikt ved et eventuelt salg.

En verdivurdering inneholder opplysninger om selve eiendommen, bebyggelsen rundt, areal og anvendelser, samt beskrivelse av eiendommens standard, de samlede byggekonstnadene opp gjennom tiden. Her inngår også verdireduksjon om boligen har manglende modernitet, samt tomteverdien, teknisk verdi og ikke minst markedsverdi.

Salgsverdien på boligen fastsettes av oss som autorisert takstmann, og er prisen du som selger normalt sett kan forvente i markedet på takseringstidspunktet.

Vi har tilgang til en rekke databaser med informasjon og statistikk, der alle omsatte eiendommer i Norge er registrert.

Vi er klare til å hjelpe deg med verdivurdering på din bolig!

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat og et uforpliktende pristilbud.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle