Om oss

ENGETBERGET TAKST OG EIENDOM

Om OSs

Engeberget takst og Eiendom er en liten takstbedrift liggende i Brandbu på Hadeland. Vårt nedslagsfelt er i hovedsak i Innlandet. Vi strekker oss lenger ut enn disse områdene ved behov.

Daglig leder tok utdanningen i byggmesternes takserings forbund/Mesterskolen. Jeg innehar mesterbrev i tømrerfaget og har over 30 års samlet erfaring i bygge-bransjen med blant annet oppføring av bygninger, ulike rehabiliteringsarbeider.

Engeberget takst og Eiendom utfører oppdrag med høy yrkesstolthet og høy integritet – som gir gode forutsetninger for at kundens trygghet blir ivaretatt i alle sammenhenger.

Som takstbedrift jobber vi aktivt med å utvikle, såvel som å opprettholde den nødvendige kompetansen på de tjenestene vi tilbyr ved å delta aktivt på pålagt etterutdanning-/kursing som medlem av BMTF.

Engeberget takst og Eiendom er sertifisert i in4mo og ICC (in4mo Cost Calculation). Dette er systemer som brukes av alle forsikringsselskaper i Norge når det gjelder skadetakst.

Våre tjenester

Vi er klare til å hjelpe deg med våre taksttjenester!

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat og et uforpliktende pristilbud.
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.